Politie roept dader van mishandeling op zich te melden

woensdag 29 november 2017

Breda - De politie roept een man die in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 november op de Haven een 23-jarige man uit Oosterhout een vuistslag heeft gegeven, op zich te melden. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken kaak op.

Het slachtoffer kreeg aan het einde van de uitgaansnacht, rond 04.00 uur,  bij de plaszuil op de Haven een woordenwisseling met een man. Er kwamen wat vrienden van de man bij staan en het slachtoffer besluit om weg te lopen richting de voormalige vishal. De dader loopt vervolgens achter de man aan en op de Haven, voor de voormalige vishal, krijgt het slachtoffer ineens een flinke vuistslag op zijn gezicht. De Oosterhouter gaat met een vriend naar huis. De volgende dag blijkt dat hij een gebroken kaak heeft.  Hij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De politie is een onderzoek gestart.

De politie is op zoek naar de dader. De mishandeling staat op camerabeelden waarop de verdachte duidelijk zichtbaar is. De politie roept de dader op om zich snel te melden bij de politie zodat hij voorkomt dat de camerabeelden binnenkort gedeeld worden om zijn identiteit te achterhalen.

Ook als u getuige bent geweest of weet wie de dader van deze mishandeling is, roept de politie u op zich te melden. Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Prinsenbeek | 112 alarmeringen Prinsenbeek | Goedkoop Tanken in Prinsenbeek | Supermarkten in Prinsenbeek | Weerbericht Prinsenbeek